Testimonials van klanten

Arina van Damme

‘’Een nieuwe look” met beperkt budget.

Ook daarvoor moet u bij StudioWOON& zijn. Natasja Tak van StudioWOON& heeft in de afgelopen maanden een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Fit4Lady en een restyling van de vestiging in Volendam uitgevoerd. Hieronder beschrijf ik mijn ervaring: – Goede samenwerking met de opdrachtgever, het team en de vestiging, het reclameburo en de schilder; – Budgetbewaking en heldere communicatie; – Meewerken om de club in te richten; – Doortastend en recht door zee; – Zelfverzekerd in haar keuzes; – Hoog werktempo; – Houdt continu de voortgang in de gaten. De werkzaamheden die zij voor Fit4Lady verricht zijn: – Met een betrekkelijk laag budget de styling van de nieuw te openen clubs te bepalen (indeling, kleurenplan en inrichting); – Restyling van de bestaande clubs; – Projectbegeleiding; – Inkooplijsten maken voor de nieuwe clubs Natasja verdiept zich in de wensen van alle betrokkenen en dat maakte het voor mij nog prettiger om mee te werken. Ik beveel StudioWOON& aan aan elk bedrijf en particulier die toe is aan een nieuwe inrichting, hulp bij de inrichting nodig heeft en die wel houdt van een beetje tempo.’’

Arina van Damme Van Damme Health Company BV
Mark van der Pal

CU4IT ging verhuizen.

Dat vroeg om een interieurontwerp, een handige indeling voor een werk- annex vergaderruimte, kortom iets dat bij ons past.

Wij kregen een praktisch interieurvoorstel, een aantal plattegronden waar wij mee aan de slag konden, kleursuggesties die wij mooi vonden en ideeën die wij konden toepassen in het kantoor.

Wij, van CU4IT, bevelen Natasja Tak interieurontwerper bij STudioWOON& van harte aan!

Zij levert goed en een volledig uitgewerkt voorstel aan, denkt mee bij het vaststellen van het gebruik, en helpt bij het realiseren van de inrichting.

Kortom, wil je iets wat bij jou past en wat zorgt voor een interieur dat als geheel ook bij elkaar past, kies dan voor StudioWOON&.

Bedankt voor het mooie resultaat!

Mark van der Pal CU4IT
April 2014

Mark van der PalCu4IT
Fam Tijssen

Oplevering appartement

In april 2014 werd ons nieuwe appartement opgeleverd.
Voor de inrichting daarvan namen wij Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en in de arm.
Wij hadden Natasja leren kennen bij een workshop welke zij gaf, over het combineren van kleuren.

In de zomer van 2013 besloten wij om met Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en in zee te gaan. Het was voor ons een sprong in het diepe, maar we zijn ό zo blij dat we die beslissing hebben genomen!

Zodra we ons fiat hadden gegeven, ging Natasja voor ons aan het werk.
Ons viel direct op, dat kwaliteit een pré was.

In april 2013 waren wij de eerste bewoners van het appartementengebouw. Samenwerking met Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en bleek een gouden greep voor ons te zij geweest. Het is onvoorstelbaar dat wij in dit huis mogen wonen!

Fam Tijssen
Maart 2015

Fam Tijssen
Carla en Paul Twisk

Kennis van zaken

Natasja je hebt kennis van zaken en hebt ons geadviseerd zonder dwingend over te komen. Je kunt combineren en daarbij visualiseren.
Ook heb je ons een mooi concept gegeven voor ons nieuwe appartement.
We zijn blij met je inbreng en jouw adviezen en genieten daar nu dagelijks van!
Carla en Paul Twisk

Carla en Paul Twisk
Mies van Amersfoort

Advies

”Wij hebben Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en gevraagd om naar ons huis te kijken. Wij hadden in ons huis namelijk een aantal losse eindjes die we zelf niet goed konden invullen. Ook zochten wij naar meer samenhang in het geheel. Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en kwam met praktische en leuke oplossingen voor onze woonkamer en keuken.

Wil je net als ons dat wauw effect voor je interieur dan ben je met de adviezen van Natasja op het juiste adres!  … Praktisch, uitvoerbaar en betaalbaar!”

oktober 2015

Mies van Amersfoort

Mies van Amersfoort...Praktisch, uitvoerbaar en betaalbaar!
S. Schmidt

Sfeer was ver te zoeken

“Ik wilde al geruime tijd meer sfeer in mijn huis. Ik heb een landelijk interieur met veel wit waar de sfeer ver te zoeken was. Natasja Tak interieurontwerper bij StudioWOON-en gaf mij praktische tips en had goede ideeën voor de woning.

Waar ik zelf wel een beetje van schrok, bleek achteraf een gouden greep te zijn! Zo zie je maar weer dat hetgeen je zelf niet zo snel zou toepassen juist datgene is wat je al die tijd hebt gemist.”

oktober 2015

S.Schmidt

S. Schmidt