Woninguitbouw | Limmen

” …wij genieten nu dagelijks in de zonnige uitbouw…”

De bewoners van deze woning hadden, met groter wordende kinderen, de behoefte aan een ruimte voor zichzelf, en dan het liefst in de zon gelegen. Door een woning uitbouw aan de achterzijde te realiseren is deze wens in vervulling gegaan. De uitbouw beschikt over een volledig te openen schuifwand, die bij mooi weer het effect heeft van het buiten zitten onder een veranda.

Twee ruimtes

Door de twee ruimten, woonkamer en uitbouw, van elkaar te scheiden is gekozen voor een grote op maat gemaakte kast, die d functie heeft van een en-suite deur.
Deze kast heeft meerdere doelen; het scheidt de ruimte fysiek in tweeen, biedt extra opbergruimte en ruimte om kunstobjecten tentoon te kunnen stellen. De hoge kastenwand is zo ontworpen dat deze niet massief oogt, maar juist een mooi en rustig element vormt in de ruimte. Een ware aanvulling voor de woning!