Fit4lady | Vestiging Schagen

Ontwerp concept en huisstijl

“… Ik wilde mijn fitness vestigingen een mooie, moderne en vrouwelijke uitstraling geven voor een klein budget, is dat mogelijk?…”

Voor de eigenaresse van de franchise fitnessketen Fit4lady, heeft StudioWOON& de huisstijl ontwikkeld. Deze huisstijl is onderverdeeld in een kleurenpalet voor het interieur en een aantal stijlelementen die door alle nieuwe clubeigenaren wordt gebruikt als onderlegger voor de inrichting van het totale interieur.In ons concept voor de huisstijl voert de kleur van het logo van Fit4lady, chique paars, de boventoon. Het is een warme, vrouwelijke en sfeervolle kleur die de club instant allure geeft.

De huisstijl bestaat, naast kleur, uit een standaard portfolio aan stijlelementen die worden toegepast bij de inrichting van elke een nieuwe club.
Te denken valt aan tafels, stoelen, verlichting etc. Gekozen is om al deze elementen in wit uit te voeren als contrast met het donkere paars.

Het gebruik van de rijke paarse kleur, aangevuld met de gekozen witte stijlelementen, heeft ervoor gezorgd dat de clubs een moderne en luxe uitstraling hebben gekregen binnen een beperkt budget.

Missie geslaagd!